Campionatul International de Pizza București 2017

Bucharest Challenge Romania 2017

Campionatului Internațional de Pizza, ediția 2017, s-a desfășurat în perioada 4-5 martie la Berăria H din București. Invitatul special al competiției a fost Master Chef Cornelia Volino, Secretarul General al World Association of Chefs Societies.  La start s-au prezentat concurenți din Cluj, București, Brăila, Canada, Albania, Italia, Grecia, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Israel, Croația. Partenerii concursului au fost Barilla, Pro Caminetti, Pizza Alforno, Intercorex București, Eisberg, Fuchs Condimente, Oliva Shop. Componența juriului: Francesco Speranza (Președinte), Cosmin Bărtoiu (Juriu Tehnic – România), Mario Savona (Milano-Italia),Profesorul Cornelia Toma, Master Chef Massimo Giambelluca (Palermo-Italia), Chef Milos Lachkovic (Bratislava-Slovenia), Enrico Bianchini (Roma-Italia), Pizza Chef Radostin Kiryazov (Sofia-Bulgaria), Master Chef Erich Glavica (Croația), Master Chef Ceka Arjan (Tirana-Albania), Veselina Slavcheva (Varna-Bulgaria), Master Chef Spiros Dosis (Ioannina-Grecia) . Categoriile concursului: Pizza Clasică, Pizza Creativă, Pizza Alternativă. La această ediție s-au remarcat următorii concurenți: Pizza Chef   Piero Manzo, Pizza Chef  Antonio Ferraro, Pizza Chef  Răzvan Ionescu, Pizza Chef Antonino Mineo, Pizza Chef Dan Ancuța, Pizza Chef Andrei Grigorescu, Pizza Chef Viorel Iordan . Invitați speciali, Lady Chef Albarosa Zoffoli de la Rimini! Live Cooking Show-uri și Pizza Demo realizate de Pizza Chef  Giulia Apa și Pizza Chef Arpad Kerekes.