Vin Fest la Pardon Cafe & Bistro Sibiu

„Vinfest” a revenit la Sibiu cu o a II-a ediție dedicată desigur și în acest an vinului, cel care a fost  sărbătoritul evenimentului unic care a avut loc pe strada Cetății. 15 căsuțe cu vinuri și multe alte surprize, au stat la dispoziție în 7 și 8 octombrie pe cea mai frumoasă stradă din oraș. Astfel sâmbătă și duminică, pasionații de vin, gurmanzii și iubitorii jazz-ului de calitate au fost răsfățați la propriu cu cele mai bune vinuri, mâncăruri și concerte.

Toate zonele viticole importante au fost reprezentate la evenimentul din weekend. Astfel din România au fost prezenți cei de la Jidvei, Cotnari, Recaș, Budureasca, Histria, Halewood, Carastelec, Gabai, Casa Bunescu, La Sapata și Gorgandin, iar din Republica Moldova, anul acesta au participat cei de la Cricova.

Gurmanzii au avut și ei parte de o mega surpriză la VINFEST. Chef Marius Rafa de la Pardon Cafe & Bistro Sibiu, alături de divizia de live cooking show de la ’’MASTERS OF FLAMES”, au gatit mâncăruri speciale pe cea mai frumoasă stradă din oraș.

 

You may also like...