ACEEA la Oktoberfest 2017 Brașov

Fierbinţi, aromate şi apetisante, preparatele la grătar încing imaginaţia oricărui gurmand! Dacă ati fost la Oktoberfest,  cu siguranta v-ati putut bucura de o experienţă culinară de excepţie, cu maeştrii bucătari specializaţi în prepararea grătarelor: Master of Flames!

Prezenţa la Oktoberfest a acestor ingenioşi chefi a fost asigurată de Lux Divina, centrul braşovean de evenimente şi conferinţe care a găzduit în ultimii ani show-uri culinare de excepţie: Vegetarian Culinary Cup, East European Culinary Cup etc.

Pasiunea şi atenţia pentru excelenţa culinară a celor de la Lux Divina se traduce nu numai prin găzduirea unor show-uri culinare de excepţie, ci şi prin oferirea fiecărui oaspete a centrului de evenimente a unei experienţe culinare unice. Această pasiune este cea care a dat startul unei colaborări de excepţie cu Asociația Culturală Euro-Est Alternativ (A.C.E.E.A).

 

La Oktoberfest, organizat în inima celui mai frumos oraş din ţară, Lux Divina a invitat divizia de fire cooking a A.C.E.E.A – Masteres of Flames, condusă de Radu Zărnescu, pentru a le oferi braşovenilor preparate la grătar aşa cum nu au mai gustat niciodată!

 

You may also like...