Campionatul International de Pizza Cluj 2014

Ediția VI a Campionatului Național de Pizza s-a desfășurat perioada 12-14 septembrie 2014, în cadrul evenimentului Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber, Cupa Transilvaniei, organizat de către Asociația Culturală Euro Est Alternativ România la Polus Center Cluj. Gazda evenimentului a fost Pizza Chef Lucian Leicu , iar producătorul concursului Radu Zărnescu. La start s-au prezentat concurenți din Cluj, Iași, Brăila, București. Separat de concurs au fost mai multe sesiuni de Pizza Freestyle realizate de către Lucian Leicu și Lucian Stoian. Partenerii concursului au fost Polus Center și Bilancia Exim. Președintele Juriului : Francesco Speranza, iar componența juriului: Cosmin Bărtoiu (România), Mario Savona (Italia), Luigi Maniero (Italia), Ovidiu Cheabac (România). La această ediție s-au remarcat următorii concurenți: Pizza Chef Iulian Dumitrescu, Pizza Chef  Giulia Apa, Pizza Chef Sorin Marin, Pizza Chef Lucian Stoian.

You may also like...