Summer Fair- Cambridge School din Bucureşti 2012

 

În ziua de 1 iunie ACEEA a participat la evenimentul „Summer Fair” organizat de Cambridge School din Bucureşti. Tematica evenimentului a fost bucătăria tradiţională – prezentări la rece şi cald. Membrii ACEEA au prezentat o parte din bucătăria românească în faţa celorlalte echipe, a elevilor şi a părinţilor prezenţi. Au mai participat echipele ambasadelor din India, Arabia Saudită, Turcia, Kazahstan, Pakistan, Egipt, Peru. ACEEA a fost catalogată de către profesorii şcolii ca cea mai bine pregătită echipă care a participat şi gătit la festival. Meniul a fost compus din: platouri cu preparate trediţionale reci, pâine de casă şi diverse produse de panificaţie, mititei din carne de oaie şi vită, sarmale cu mămăligă şi smântână de casă, sarmele de post, diverse fripturi în spirit românesc şi câteva sortimente de deserturi (plăcinte, cozonaci, îngheţată de casă…etc).

You may also like...