Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber, Cupa Bucureşti la Plazza România 2011

În perioada 21 -23 octombrie a fost organizat Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber, Cupa Bucureşti la Plazza România. Au participat 44 echipe din 17 ţări participante (România, Finlanda, Israel, Ungaria, Suedia, Republica Moldova, Cipru, Serbia, Rusia, Pakistan, China, Singapore, Albania, Slovenia, Malta, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite), public estimat: 30.000 de persoane. Evenimentul a fost organizat de către ACEEA în parteneriat cu Plaza România, co-organizator a fost WACS. Sponsori: Familia Toneli, Agrisol, Infinity Trophy, Valencia, Salsa for You, Urban, Tefal, Protan, Alistar Security. Partener media principal: Radio ZU. Live Cooking Show: Actorul Justinian Radu (Restaurant Valencia Bucureşti), Chef Jyrki Yli-Uotila (Finlanda), Ambasada Republicii Pakistan de la Bucureşti, Chef Cristian Păpuşoiu (Piteşti – Urban Cuisine), Echipa Naţională de Bucătari a Albaniei, Ambasada Republicii Malaezia, Echipa Chinei, Mihai Câmpeanu (Hotel Unirea, Iaşi), Irina Hriapcă (Complex Hotelier Ciric, Iaşi), Chef Antonio Passarelli, Chef Horia Vârlan (Prima Tv), Chef Moshe Alkobi (Israel), Chef Hai Schwartz (Israel).

Gastro Show:

  • „Cel Mai Mare Szekey Gulaş” (varză cu carne) cu Chef Tibi Kiss, echipa Spritz Cafe (Cluj) şi echipa Infinity Trophy (Bucureşti) – 4.000 de porţii de mâncare;
  • „Cel Mai Mare Ghiveci Măcelăresc” cu scriitorul Cosmin Zidurean şi Gabriela Mariş – 2.500 de porţii de mâncare;
  • „Cea Mai Mare Ciorbă de Legume” cu Uica Mihai, Georgeta Mihai, echipa Culinar.ro.

Parada Somelierilor a fost asigurată de către Sergiu Nedelea (Somelier), Cornelia Toma (Profesor), Marian Timofti (Somelier), Bogdan Dumitrescu (Somelier), Cristian Grigore (Somelier), Cătălin Băluţă (Somelier). Preşedintele Juriului a fost Chef Ruven Harel (Israel), vicepreşedinte Elena Shramko (Rusia).

You may also like...