Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber, Cupa Polus Center Cluj 2011
În perioada 9 -11 septembrie a fost organizat Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber, Cupa Polus Center Cluj. Au participat 48 echipe din 8 ţări participante (România, Finlanda, Israel, Ungaria, Suedia, Republica Moldova, Cipru, Serbia), public estimat: 95.000 de persoane. Evenimentul a fost organizat de către ACEEA în parteneriat cu Polus Center, co-organizator a fost Zahăr Mărgăritar şi Familia Toneli. Sponsori: Vegeta, Infinity Trophy, Brantner Vereş SA, Motel Gilău, Careffour, Best Western Fusion Hotel, Spritz Cafe. Partener media principal: Magic Fm. Live Cooking Show: Master Chef Ruven Harel (Israel), Maestrul Ioan Fatol (Cluj – Restaurant Marco Polo), Spritz Cafe (Cluj), Lady Chef Cornelia Ghişoi (Zahăr Mărgăritar), Cristian Nica (Constanţa), Tiberiu Mocuţa (Cluj), Spyros Dimitriou (Cipru), Master Chef Antonio Passarelli (TVR 1), Chef Jyrki Yli-Uotila (Finlanda), Maestrul Uros Urosevic (Serbia – Hypermarket Metro Belgrad), Chef Ruven Harel (Israel), Chef Moshe Alkobi (Israel).
Gastro Show Record Mondial „Stifado – 1.500 de porţii montate pe farfurii” cu Maestrul Tibi Kiss şi echipa Spritz Cafe. Invitaţi speciali: Spyros Dimitriou, Ruven Harel, Odeh Abu Elhawa, Jyrki Yli-Uotila, Uros Urosevic, Panayotis Hadijsmeou, Mimoza Balla, Victor Melian, Răzvan Cucui, Alexandru Nagy, Ioan Fatol, Irina Ignat, Uica Mihai, Cosmin Zidurean, Gabriela Mariş. Parada Somelierilor a fost asigurată de către Sergiu Nedelea (Somelier), Cornelia Toma (Profesor), Marian Timofti (Somelier), Bogdan Dumitrescu (Somelier), Cristian Grigore (Somelier), Cătălin Băluţă (Somelier). Preşedintele Juriului a fost Ruven Harel.